Vergelijk je zorgverzekering

Volg het eenvoudige stappenplan en stap over van zorgverzekering voor 2022. Voer uw gegevens in voor een persoonlijke berekening.
Kies je keuzevrijheid, eigen risico en aanvullende dekking.

Ziektekosten Vergelijken

Contact

Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Dagelijks geopend
maandag: 09:00 – 18:00
dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00

info@ziekte-kostenvergelijker.nl

Ziekte-kostenvergelijker.nl

Kvk-nummer: 68036159
Btw-nummer: NL109741432B01

Wat doen wij voor u?
Wij hebben als doel consumenten te helpen verzekeringen op een onafhankelijke en overzichtelijke manier te vergelijken. Dit doen we door middel van geavanceerde vergelijkingsmodules met correcte en kwalitatieve data.

Via onze vergelijkingsmodule kunt u verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om u vergelijkingsresultaten te kunnen tonen, die specifiek op u van toepassing zijn wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen met betrekking tot uw situatie en wensen. Op basis van deze gegevens vergelijken wij de betreffende verzekeringen en tonen u de diverse mogelijkheden. U heeft dan de mogelijkheid om op basis van voor u belangrijke criteria (bijv. de premie of voorwaarden) een verzekering uit te kiezen. Indien u kiest voor een bepaalde verzekering wordt u via onze website doorgelinkt naar de website van de betreffende verzekeraar waar u de verzekering kunt afsluiten.

Wij geven geen advies, wij helpen u opties met elkaar te vergelijken op basis van accurate data m.b.t. de gewenste verzekeringen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken voor de aanbieder die volgens u het beste bij u past en ervoor kiezen om de verzekering aldaar af te sluiten. Check ook altijd voor de zekerheid de voorwaarden en premie bij de verzekeraar zelf. Deze zijn uiteindelijk leidend. Aan de getoonde voorwaarden in de vergelijker kunnen geen rechten worden verleend. De uiteindelijk gekozen verzekeraar is ook uw aanspreekpunt, bijvoorbeeld in het geval van declaratie/schade.

Om een vergelijking te maken en u beter van dienst te zijn worden de gegevens die u invoert via onze servers in de EU verwerkt. Deze gegevens worden automatisch na één maand verwijderd.

Hoe volledig is onze vergelijking?
Wij willen er voor zorgen dat elke bezoeker de meest passende verzekeringen kan zoeken, vinden en kopen. Daarom vergelijken wij alleen verzekeraars, waarvan wij de meest recente voorwaarden en premies tot onze beschikking hebben.

Op deze website worden de volgende verzekeringen vergeleken : Besured, De Friesland Zorgverzekeraar, Ditzo, FBTO, Nationale-Nederlanden, Nationale-Nederlanden, NN Postcode Collectief, OHRA, ONVZ, Pro Life, Promovendum, Salland zorgverzekeringen, UnitedConsumers (VGZ), ZorgDirect

Hoe vergelijken wij?
Op basis van de door u ingevulde gegevens wordt er een selectie gemaakt van verzekeringen die voor u van toepassing zijn. Deze worden getoond in een lijst. De volgorde waarin de verzekeraars in de lijst worden getoond bepaalt u. U kunt kiezen voor een volgorde op basis van de premie van de verzekering (waarbij de goedkoopste bovenaan staat) of de klant beoordeling (waarbij de best beoordeelde bovenaan staat ). Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen?
Wanneer u via onze vergelijkingsmodule een verzekering afsluit bij een verzekeraar ontvangt Komparu en de website eigenaar een eenmalige vergoeding van de betreffende verzekeraar. De te ontvangen vergoeding heeft geen invloed op de volgorde van de resultaten in de vergelijker. Het doel is het informeren van de consument over de meest actuele premies van de verzekeringen. Let op: De premie van Ditzo kan morgen op de website van Ditzo hoger of lager uitvallen dan in onze vergelijker getoond wordt, dit omdat Ditzo continu aan haar premies werkt. Je berekende premie kan morgen dus hoger of lager uitvallen dan vandaag.

Ziektekostenverzekeringen 2023​